26 januari 2016

Bok: The Plantpower Way


Igår var jag på bibblan och då sprang jag på den här boken: The Plantpower Way. Whole Food Plant-Based Recipes And Guidance For the Whole Family av Rich Roll och Julia Piatt. Jättekul att hitta en bok om vegansk mat som jag inte kände till, och på lokala biblioteket dessutom!

Jag var naturligtvis tvungen att låna hem denna tegelsten. Det ska bli spännande att laga recept ur den. Vad sägs om mat såsom Tuscan Tofu Scramble, Lavender Lemon Balls eller Turmeric Basil Macadamia Nut Cheese? Jag blir sugen på mat bara jag läser recepten!

Jag återkommer med en recension när jag testlagat lite grejer.

4 kommentarer:

 1. Kul! Har varit nyfiken på denna men inte läst ännu. Jag kan även rekommendera Rich Roll:s förra bok Finding Ultra och även hans podcast om du inte hört den (pratar dock om mycket annat än veganfrågan).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kuol att du känner till boken - jag hade som sagt aldrig hört talas om den. Är du löpare själv? Jag masar mig med allt annat än lätthet runt i 20 minuter i lååångsamt tempo så jag tillhör kanske inte riktigt målgruppen för den boken/poden. Eller?

   Radera
 2. Jo, håller på med löpning och det var väl så jag hörde talas om honom. Med det sagt så handlar hans podd inspiration och självförverkligande ur ett betydligt bredare perspektiv (beror iofs vilken gäst han bjudit in). Även boken tror jag kan uppskattas av många som annars inte är jätteintresserade av träning.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ok, då kanske jag kollar upp det när jag har tagit mod till mig. ;-)

   Radera