05 december 2015

Äta ute: Frukost på The Kitchen

För ett tag sen bjöd caféet The Kitchen (som jag tidigare skrivit om här) in till frukost. De har det eller brunch på helgerna med oregelbundna mellanrum, och nu var det dags för en lite mindre frukost att äga rum idag. Eftersom Partnern & jag vaknade tidigt för att vara helg så bestämde vi oss för att åka dit.


Det beslutet ångrar jag inte! I fönstret var uppdukat ett fantastiskt smörgåsbord av godsaker, varav mer än hälften var veganska. Där fanns soygurt, müsli, nötter & torkad frukt, nypressad juice (jättegod!), bröd, hemgjord nutella, två sorters sojakorv, veganost, en hemmagjord cashewost med tryffelsmak samt nyheten wonuts. Wonuts är en blandning av våfflor och donuts, som serverades med en glasering. Gott och definitivt inte lika mastigt som det kanske låter.


För kalaset betalade vi 99:- per person, vilket kändes som bra valuta för pengarna. Det var riktigt mysig lyxhelgstämning på caféet med julstjärnor och tända ljus. Nu blir det nog ingen mer gång innan jul men missa inte detta nästa gång de ställer till med frukost! Lättast att få inbjudningar till detta är det nog om du följer dem på Facebook (länk ovan). Se bara till att vara där i tid för stället är inte så stort.

Ha det fint!

1 kommentar: